Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /furanet/sites/running-wind.com/web/htdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Protecció de dades - K-Wind
Tel. +34 938 017 107

Protecció de dades

Protecció de dades.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, mitjançant la complementació del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat titularitat de K-Wind Tubulars amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector.

K-Wind Tubulars es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre la seva sol·licitud.

Al seu torn, i en virtut de l’establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç electrònic K-Wind Tubulars informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per enviar-li informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d’interès relativa a l’activitat de l’empresa.

De la mateixa manera, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de K-Wind Tubulars, acompanyant còpia de DNI, mitjançant correu postal dirigit a: K-Wind Tubulars carrer Sant Paula número 6 d’Igualada (08700) província de Barcelona o mitjançant e-mail a la següent adreça de correu electrònic: vendeskwind@gmail.com.