Tel. +34 938 017 107

La Mitja Marató de Sabadell, una cursa convertida en festa.

Cursa

La Mitja Marató de Sabadell es va disputar el passat diumenge dia 10 de setembre, amb una nombrosa participació. Els participants van poder escollir la distància a recórrer gràcies al nou format, dintre de les Mitges, que els organitzadors van donar a la cursa: 7 KM, 14 KM i 21 KM.

El circuit de la cursa era de 7 km i els participants tenien l’opció de completar una, dues o tres voltes. Aquest format te l’avantatja de donar un ampli ventall d’opcions als participants, ja que poden optar per la cursa que creuen més adient a les seves condicions atlètiques.

El que va passar és que els corredors d’elit van sobrepassar a la segona volta i a la tercera als corredors populars; pels corredors populars, crec, cap problema, doncs senties la moto de la policia i els xiulets de la bicicleta que acompanyava el corredor que et sobrepassava i resultava distret, altra cosa era els que no anaven acompanyats, i també estaven sobrepassant, doncs havien d’anar sortejant els doblats. Bé, tot plegat, donava espectacle a la Cursa.

El circuit era totalment pla i urbà, passant pel cas antic, donava gust corre. En ser una mica d’hora i diumenge, no hi havia massa gent pels carrers animant, a pesar de ser al bell mig de la ciutat. La cursa estava excel·lentment organitzada i en les pròximes edicions, amb una mica d’imaginació per part dels organitzadors, els carres s’ompliran.

Va rematar la jornada una concorreguda festa de curses pels més petits.

Resumint, una bona Mitja convertida en Festa.

Deixa un comentari