Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /furanet/sites/running-wind.com/web/htdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Cursa La Sansi de Viladecans - K-Wind
Tel. +34 938 017 107

Cursa La Sansi de Viladecans

Cartell de la cursa la Sansi de Viladecans

Diumenge vinent, dia 3 de desembre de 2017,  trobareu la nostra carpa amb els nostres tubulars a  la cursa La Sansi de Viladecans organitzada pel Club Atletisme La Sansi.

La cursa presenta diferents opcions, una cursa de 5 Km a on poden participar tant corredors novells com experimentats i  una altra de 10 Km. Segons els organitzadors el dia d’avui ja hi ha més de 1200 persones inscrites.

Els nens també tenen les seves proves a mida, hi ha curses de 800 i 400 m,  segons l’any del seu naixement.

La cursa de 5 Km comença a les 10 h del matí i els dorsals es poden recollir de 8 h a 9:15 h.

La segona prova, la cursa de 10 Km comença a les 10:45 h i els seus dorsals es poden recollir de 9:15 h a 10:15 h.

Per la recollida de dorsals és imprescindible la presentació del DNI i saber el número de dorsal. En cas que la recollida no la faci la persona inscrita, serà necessari presentar el DNI de l’inscrit o una fotocòpia.

La sortida de les proves es farà al Parc de la Marina al costat de l’estació de RENFE de Viladecans.  El recorregut de la cursa La Sansi és 100% urbà i transcorre per diferents carrers a banda i banda del parc.

La situació en la sortida es donarà segons la marca personal de cada corredor. En cas que la marca sigui diferent de la de la caixa de sortida que li ha tocat es pot acreditar la marca al lloc d’entrega de dorsals. És molt important passar per sobre de les catifes de sortida i d’arribada per poder activar/desactivar el xip i  d’aquesta manera poder contar el temps.

La cursa de 5 Km  té 4 caixes de sortida:

  • Color Daurat: menys de 16 minuts
  • Color Vermell: menys de 20 minuts
  • Color Verd: de 20 a 25 minuts
  • Color Groc: + de 25 minuts

La cursa de 10 Km té 2 caixes:

  • Color Gris: menys de 40 minuts
  • Color Blanc: més de 40 minuts.

Hi ha un aparcament al costat de la sortida i servei de dutxa a 1 km, al camp de futbol Torre-Roja de les 11 h a les 14 h.

Veniu a passar un matí de diumenge fent esport a la cursa La Sansi de Viladecans.

Deixa un comentari